Meny

Bodylift

Etter vektreduksjon, slankeoperasjon, svangerskap eller som følge av alderen kan huden miste elastisiteten på enkelte områder av kroppen. Tap av elastisitet kan ikke bedres med trening. Vi tilbyr oppstrammingsoperasjoner der vi fjerner overflødig hud og underhudsfett.

Bodylift

Etter en omfattende vektreduksjon, som følge av en slankeoperasjon eller slankekur, kan du oppleve at huden ikke klarer å trekke seg tilbake i områdene der du har mistet underhudsfett. I slike situasjoner er det nødvendig med en helhetlig vurdering, hvor hele kroppen undersøkes. Ofte anbefaler vi en såkalt bodylift på øvre eller nedre del av kroppen.

Med en nedre bodylift kan vi behandle mage, lår, seteregion, nedre del av ryggen og genitalområde. Noen ganger sitter problemet lengre oppe, under brystene og/eller på øvre del av ryggen. Dette kan vi handtere med en øvre bodylift. I tillegg kan vi behandle andre områder som har kommet ut av form, som slappe, hengende bryster (også hos menn) eller løs hud på overarmer.

En viktig forutsetning for operasjonen er at du har hatt en stabil vekt i minimum 6 måneder før vi opererer deg. Under konsultasjonen vurderer Dr. Emmes hva som kan opereres, i hvilken rekkefølge og med hvilket forventet resultat.

Book en uforpliktende konsultasjon.

Les flere artikler