Finansiering og priser

Posted by Stefan Emmes on 10.11.20 10:00

Konsultasjon

Vi tilbyr finansiering av operasjoner og andre behandlinger. Du kan velge mellom å betale fakturaen i sin helhet, eller delvis med finansiering. Du kan velge mellom 12, 24 og 36 måneders nedbetaling.

Våre priser er beregnet for operasjoner utført i lokalbedøvelse kombinert med en såkalt likegladsprøyte. Ønsker du inngrepet i narkose i stedet, beregner vi et tillegg for dette. For operasjoner som må utføres i narkose inngår narkosen i prisen. Vi har egen anestesilege som utfører din narkose på en trygg og skånsom måte.

Våre priser er veiledende. Endelig pris blir avtalt under konsultasjon med Dr. Stefan Emmes. Under konsultasjonen vil du få omfattende informasjon om selve operasjonen, forholdsregler for tiden før og etter inngrepet, og Emmes svarer på dine spørsmål. Utføres flere inngrep samtidig får du rabatt på totalprisen. Alle priser er i NOK.

Se veiledende prisliste.

Topics: Finansiering, Priser

Om oss

Vår målsetting er å gi deg et tilbud som har høy kvalitet med et prisnivå som gjør det mulig for vanlige mennesker å benytte seg av tjenestene våre. Vi legger vekt på å opprettholde en vennlig og trygg atmosfære slik at både inngrepet og oppholdet etterpå skal oppleves som positivt. Vi ivaretar alltid pasientenes behov for diskresjon og anonymitet.

Abonner på bloggen

Nylige innlegg