Meny

Hvem er Dr. Stefan Emmes?

Dr. Stefan Emmes er spesialist i plastikkirurgi og daglig leder ved Plastikkirurgisk Institutt.

Dr. Emmes har studert medisin i Tyskland, og har utdannet seg som plastikkirurg i både Tyskland og Norge. Ved Plastikkirurgisk Institutt utfører Dr. Emmes de fleste typer kosmetiske operasjoner og behandlinger, med spesialområder innenfor fettransplantasjon, intimkirurgi og lipødem.

Det er Dr. Emmes du møter under konsultasjon før operasjon, og som foretar samtlige inngrep ved klinikken. Etter operasjonen utfører Dr. Emmes sårkontroller og bandasjeskift, og er tilgjengelig for deg i den første fasen etter inngrepet.

Dr. Stefan Emmes er medlem i:

  • Norsk Plastikkirurgisk Forening (NPF)
  • Tysk Forening for Plastisk, Rekonstruktiv og Estetisk Kirurgi (VDPRAEC)
  • International Confederation of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS)
  • Tysk Selskap for Estetisk og Rekonstruktiv Intimkirurgi (GAERID)

Dr. Emmes drar regelmessig til utlandet for å holde seg oppdatert i faget. Han holder også selv foredrag på felt han er spesielt interessert i. Innenfor spesialfeltet intimkirurgi har Dr. Emmes også utført demonstrasjonsoperasjoner ved flere kongresser.

Se oversikt over alle kurs og kongresser Dr. Emmes har deltatt på siden 2007, både som deltaker, foredragsholder eller operatør: videreutdanning etter spesialisering.

Sammen med Dr. Stefan Emmes jobber det et profesjonelt team som tilstreber å ivareta pasientenes behov for diskresjon og anonymitet, og som legger vekt på å opprettholde en vennlig og trygg atmosfære slik at både inngrepet og oppholdet etterpå oppleves som noe positivt.

Les også: Hvem er Plastikkirurgisk Institutt?

Snakk med oss om hvordan vi kan hjelpe deg.

Les flere artikler