Meny

Hvordan ser operasjonsdagen ut?

På operasjonsdagen blir du tatt godt imot av vår dyktige kirurg ved Plastikkirurgisk Institutt, dr. Stefan Emmes. Han undersøker deg, og gjør eventuelt nødvendige oppmålinger og markeringer. Deretter blir du tatt med inn i operasjonssalen og du blir bedøvet eller får narkose. Etter operasjonen vil du få hvile i klinikken under observasjon av sykepleier.

Før avreise får alle pasienter smertestillende medikamenter med seg hjem. Om nødvendig vil det også bli gitt forebyggende antibiotika og/eller kvalmestillende medisiner. Ved å følge de skriftlige rådene våre for dosering nøye vil plager bli redusert til et minimum.

Du bør på forhånd avtale at en voksen person kommer og henter deg etter operasjonen. Etter avtale med personalet vårt kan du eventuelt dra hjem med drosje. Det er ikke mulig å kjøre egen bil eller reise kollektivt med buss eller tog hjem.

Reiseveien hjem skal ikke overstige én time bilkjøring fra klinikken den første natten. Hvis du bor lengre unna klinikken, og ikke har familie eller venner som du kan overnatte hos, er det mulig å overnatte på hotell i nærheten av klinikken. Sørg i så fall for at en voksen person kan hjelpe deg med å følge deg til hotellet.

Se flere ofte stilte spørsmål.

Les flere artikler