Meny

Oppstramming av mage

 

Etter vektreduksjon, slankeoperasjon, svangerskap eller som følge av alderen kan huden miste elastisiteten på enkelte områder av kroppen. Tap av elastisitet kan ikke bedres med trening. Vi tilbyr oppstrammingsoperasjoner hvor vi fjerner overflødig hud og underhudsfett.

Oppstramming av mage

Etter svangerskap eller vekttap vil magehuden ofte ikke følge vektreduksjonen på grunn av ødelagte elastiske fibrer. Dessuten kan du oppleve et sprik (brokk) mellom magemusklene på framsiden av magen. Resultatet er slapp og hengende magehud, eventuelt kombinert med et synlig fremfall av indre organer. Et annet problem kan være overskudd av underhudsfett som forsterker hengepreget ytterligere.

Dr. Stefan Emmes opererer med snitt som legges i nedre del av magen, rett over kjønnshårsgrensen. Dersom det er behov for å stramme opp muskulaturen eller huden over navlen må navlen flyttes. I så fall tar Dr. Emmes seg god tid til å lage en naturlig form. Resultatet blir en mage som er både stram og flat. Arret etter operasjonen skjules av trusekanten.

Noen ganger kan det være nødvendig å fjerne fett samtidig som hudoverskudd fjernes. Dette fjerner Dr. Emmes med fettsuging. Operasjonen egner seg likevel ikke for overvektige personer. Overvektige må slanke seg før inngrepet for bra resultat. Dessuten er det ønskelig at du har stabil vekt ettersom vektsvingninger kan påvirke operasjonsresultatet negativt.

Hvem er egnet for mageplastikk?

Har du løs hud, strekkmerker eller fettoverskudd på magen etter vekttap, svangerskap eller sykdom kan du komme på konsultasjon. Vi tar en grundig vurdering og snakker med deg om dine ønsker er realistiske og teknisk gjennomførbare. Vi diskuterer sammen med deg forskjellige operasjonsmetoder, og finner ut hvilken som er best egnet for deg.

Pasienter som vurderer mageplastikk må holde stabil vekt. Vektreduksjon etter operasjonen kan føre til at den oppstrammede huden blir slapp igjen. Kvinner må være ferdige med familieplanlegging siden et nytt svangerskap kan ødelegge operasjonsresultatet.

Tidligere mageoperasjoner kan også redusere muligheter for korreksjoner på grunn av dårligere blodsirkulasjon. Dette vurderes ved konsultasjon.

Book en uforpliktende konsultasjon.

Les flere artikler