Meny

Oppstramming av overarm

Etter vektreduksjon, slankeoperasjon, svangerskap eller som følge av alderen kan huden miste elastisiteten på enkelte områder av kroppen. Tap av elastisitet kan ikke bedres med trening. Vi tilbyr oppstrammingsoperasjoner hvor vi fjerner overflødig hud og underhudsfett.

Oppstramming av overarm

På armer og bein kan løse og slappe partier oppstå hovedsakelig på sentrale deler, altså på overarmer og lårene, mens underarmer og legger er mindre utsatte. Ved å skjære bort hudoverskuddet kan vi som regel gjenskape en god form samt en stram og jevn kontur. Ulempen er arrene som oppstår.

På overarmene blir som regel inngrepet utført ved at vi skjærer bort en båtformet hudbit i lengderetningen på armens innside, fra armhulen og nedover mot albuen. Vi tilstreber at arrene blir liggende i furen mellom bøye- og strekkemuskelen, men enkelte ganger er det hensiktsmessig med en svakt skråttforløpende arrlinje.

Det kan forekomme at du i tillegg til hudoverskudd også har for mye underhudsfett i de aktuelle områdene. I så fall er det som regel mulig – om ønskelig – å kombinere inngrepet med en fettsuging for å oppnå best mulig resultat.

Før operasjon må du til konsultasjon hvor forskjellige alternativer blir gjennomgått og valg av inngrep blir avgjort i fellesskap mellom deg og kirurg. Inngrepet blir som regel utført i lokalbedøvelse kombinert med likegladsprøyte. Om ønskelig kan vi tilby behandling i narkose.

Book en uforpliktende konsultasjon.

Les flere artikler