Meny

Pasienthistorie - lipødem - Renathe

Kjære dr Emmes og resten av teamet!

Nå er det over ett år siden jeg var ferdig med alle operasjonene hos dere, og jeg ville bare fortelle hvor takknemlig jeg er for den jobben dere har gjort for meg! Jeg har fått ett helt nytt liv!!!

Nå har jeg vært i Thailand i over tre uker, på en skikkelig aktiv gruppetur som jeg aldri hadde trodd skulle være mulig for meg å delta på! Jeg har vært på jungeltur, bada med elefanter og opplevd ett eventyr av hva Thailand har å by på. Mer trivielt er det at jeg har klart å sitte på fly så langt, sove på kjempeharde madrasser, sitte på stoler og krakker jeg før skydde som pesten, og alt uten smertene og tunghetsfølelsen i beina som har plaget meg siden tenårene.

Jeg begynner å forstå hvordan normale folk har det, og hvorfor jeg har hata å gå i så mange år. Jeg har gått i snitt ca 18.000 skritt per dag, og har ingen andre problemer med beina enn gnagsår og andre normale «vondter». Jeg har fortsatt ikke de peneste beina, hovner litt opp rundt anklene og har nok litt lipødem igjen der, men de virker endelig sånn som de skal!!!

Så nok en gang; tusen hjertelig takk for alt dere har gjort for meg!!! Livet fremover ligger åpent foran meg takket være dere! Resten av vondtene mine skal jeg klare å leve med nå som lipødemen ikke hemmer meg!

PS! Armene virker også! Jeg klarer å strikke for første gang i mitt liv!!!

Denne teksten er gjengitt med pasientens tillatelse.
Informasjonen er anonymisert av hensyn til personvern.

Les flere artikler