Meny

Intimkirurgi for kvinner og menn

Intimkirurgi er et samlebegrep for operasjoner og behandlinger i genitalområdet hos kvinner og menn. Intimkirurgi blir også omtalt som kosmetisk eller estetisk gynekologisk kirurgi for kvinner, og kosmetisk eller estetisk urologisk kirurgi for menn.

Hos kvinner og menn varierer de ytre genitalia i stor grad, og det er derfor vanskelig å definere hva som er «normalt» og hva som er «unormalt». Noen menn og kvinner sliter derimot med formvarianter av genitalområdet som gir dem fysiske eller psykiske plager, eller begge deler. Vi i Plastikkirurgisk Institutt har lang erfaring med intimkirurgi og hjelper deg med å finne den behandlingen som er riktig for deg.

Intimkirurgi for kvinner

For kvinner tilbyr vi reduksjon og formkorreksjon av indre kjønnslepper, formkorreksjon av klitorisområde, reduksjon og oppstramming av ytre kjønnslepper, fettsuging av genitalkompleks, volumøkning med eget fett, vaginal rejuvenation, korreksjon av perineum og oppstramming av genitalområdet.

Intimkirurgi for menn

For menn tilbyr vi oppstramming av pungen, formkorreksjon (webbed penis), korreksjon av frenulum penis, fettsuging av genitalkompleks og oppstramming av genitalområdet.

Konsultasjon

Alle som har behov for, eller ønsker, intimkirurgi må gjennomføre en konsultasjon. Denne avtaler vi som regel noen uker før det planlagte inngrepet. Under en slik konsultasjon vil dr. Stefan Emmes spørre deg om din nåværende helsesituasjon, undersøke genitalområdet og ta bilder. Deretter vil aktuelle inngrep og metoder bli diskutert, og du vil få informasjon om selve operasjonen og forholdsregler for tiden før og etter.

For pasienter med lang reisevei tilbyr vi konsultasjon via telefon. I forkant sender du bilder på e-post til dr. Stefan Emmes, og du vil deretter få tilbakemelding vedrørende muligheter for inngrep. En grundig vurdering kan også bli gjennomført dagen før den planlagte operasjonen.

Du må være fylt 18 år for å bli operert. Unntaksvis kan yngre gutter og jenter bli operert, men kun etter nærmere vurdering, og ved samtykke av foresatte og/eller henvisning fra lege autorisert i Norge.

Book en uforpliktende konsultasjon.

Back to Blog