Meny

Oppstramming av rumpe og lår

Etter vektreduksjon, slankeoperasjon, svangerskap eller som følge av alderen kan huden miste elastisiteten på enkelte områder av kroppen. Tap av elastisitet kan ikke bedres med trening. Vi tilbyr oppstrammingsoperasjoner hvor vi fjerner overflødig hud og underhudsfett.

Oppstramming av rumpe og lår

På beina kan løse og slappe partier oppstå på både ut- og innsiden av lårene ned til kneet. Noen ganger er også seteregionen påvirket, mens legger er som regel mindre utsatte. Foreligger det hudoverskudd på innsiden av beina legger vi et snitt i lysken så snittet blir skjult under bikinitrusen. I noen tilfeller hvor det er mye hudoverskudd må oppstrammingen foretas i to retninger: vertikalt og horisontalt. I så fall vil du også få et arr på innsiden av låret som strekker seg nedover.

Har du derimot mye hud på utsiden av beina er dette ofte kombinert med hengepreg av seteregionen. I så fall må vi som regel stramme opp begge områder samtidig for å oppnå et godt kosmetisk resultat. Både på ut- og innsiden av beina er det noen ganger ønskelig at løftingen kombineres med en fettsuging i operasjonsområdet for et best mulig resultat.

Brasilian butt lift

Er rumpeballene små eller avflatet kan det korrigeres med fettransplantasjon. Ved en fettransplantasjon blir fett hentet fra andre områder på kroppen og overført til seteballene (brasilian butt lift). Fettransplantasjon kan kombineres med rumpeløft. Det finnes flere forskjellige operasjonstyper som kan kombineres med rumpeløft. Hvilken som er best egnet for pasienten vurderes individuelt under konsultasjon.

Operasjonen kan i noen tilfeller utføres i lokalbedøvelse med likegladsprøyte. Hos de fleste pasienter anbefaler vi likevel full narkose, spesielt når oppstramming og fettransplantasjon utføres samtidig.

Book en uforpliktende konsultasjon.

Les flere artikler